Verzendkosten hanteren we niet.

We leveren een matras gratis bij je af en indien je gebruik maakt van de 100 dagen regeling, halen we het matras ook weer gratis op. We beseffen dat het vervoeren van een matras, zeker als het om een tweepersoonsmatras gaat, een flinke uitdaging is.

Juist daarom willen we deze service kosteloos aanbieden bij de aankoop van een Snoozzy Matras. Wij hebben veel ervaring in het leveren van matrassen.

 

Wie vandaag bestelt kan hem morgen in huis hebben!

Zodra je een bestelling plaatst volgt de factuur met verzending. Wij nemen voordat de bezorging plaats vindt contact met je op om te bevestigen en een tijdstip af te spreken. Wij proberen een tijdvenster van ongeveer 2 uur te geven waarbinnen onze bezorger bij jou op de stoep staat.

Deze tijden worden strikt nageleefd met uitzondering van invloeden die buiten onze macht vallen, zoals weers- en verkeersomstandigheden.

 

Wij verpakken het matras in vacuüm en leveren het geheel in een keurige doos.

Zo loopt het matras tijdens het vervoer naar jouw slaapkamer gegarandeerd geen beschadiging op.

Een feestje om uit te pakken!

Zet de verzendbox in de kamer waar je het Snoozzy matras gaat gebruiken en haal het uit de doos. Snij de plastic verpakking voorzichtig open met het bijgeleverde mesje en verwijder het plastic.

Vouw het Snoozzy matras volledig uit. Het matras begint zich direct uit te zetten. Leg het matras vervolgens op de gewenste ondergrond: het is direct klaar voor gebruik. Houd rekening met een uitzet periode van ongeveer 72 uur.

 

Dat is geen probleem!

Indien je na het proefliggen constateert dat je niet goed matcht met het Snoozzy Matras, neem je contact op met ons via telefoon of e-mail. Houd daarbij het ordernummer bij de hand. We horen graag wat er aan de hand is, en komen na dit contact het matras gratis weer bij je ophalen.

Let op: proefliggen gedurende een periode van 100 dagen.

 

Het Snoozzy Matras is van dermate hoge kwaliteit, dat wij 10 jaar garantie geven op dit product.

Aangezien het in de regel verstandig is om je matras eens in de 5 tot 7 jaar te vervangen, is onze garantietermijn lang genoeg om mee te gaan zo lang als je het Snoozzy Matras gebruikt.

De proefperiode gaat in op het moment dat het matras bij je is geleverd.

Binnen die 100 dagen tekenen we aan dat je direct op het Snoozzy matras kan slapen, maar dat het wel 72 uur kan duren voordat je het ultieme comfort hebt gevonden, omdat het matras in die periode nog volledig uitzet.

Het Snoozzy matras combineert het beste van alle bekende matrastechnieken in één product.

Het past zich aan precies aan wat jouw lichaam nodig heeft. Daarnaast is het een gebruiksvriendelijk product, goed hanteerbaar op allerlei bedbodems, goed schoon te houden, en het zware werk van een matras eens in de zoveel tijd draaien behoort tot het verleden. Door de techniek in het matras is dat niet meer nodig.

 

JA! Het Snoozzy Matras is een TÜV Rheinland gecertificeerd product.

TÜV Rheinland is één van de belangrijkste internationale leveranciers van technische diensten voor kwaliteit en veiligheid. Zij certificeren een groot scala aan producten in alle denkbare sectoren, waaronder dus ook textiel en meubels. Dit garandeert dat Snoozzy Matras levert wat het belooft. Het Snoozzy matras bestaat verder alleen uit materialen die het Öko-Tex 100 certificaat (eerste klasse) bezitten. Dit keurmerk wordt alleen toegekend als het product vrij is van schadelijke stoffen. De eerste klasse is de hoogst mogelijke klasse, wat betekent dat het matras zelfs voor baby's geschikt is!

 

JA! Een Snoozzy Matras is handig in gebruik en te plaatsen op alle denkbare bedbodems.

Beschik je over een boxspring of een bed met stevige lattenbodem, dan past ons matras daar perfect in. Goed letten op de afmetingen als je een matras bestelling plaatst! 

De materialen van het Snoozzy matras zijn flexibel, dus het snoozzy matras kan perfect ook op een verstelbare bodem worden gebruikt.

Om te voorkomen dat het matras gaat schuiven als jij je een keer omdraait zit er aan de onderkant een anti slip.

De hoogte van het Snoozzy matras is ongeveer 26 centimeter.

Er kan een gewoon hoeslaken omheen.

 

De witte bovenkant en de 3D mesh cover kan op 60 graden gewassen worden, het grijze deel op 40 graden.

Omdat het materiaal nauwelijks vocht vasthoudt, komt de hoes bijna droog uit de wasmachine. Kleine vlekken kan je met een mild wasmiddel met de hand verwijderen. Dit is dus allemaal handig gewoon thuis te doen. 

Het Snoozzy-matras bestaat uit drie verschillende compartimenten met ieder een eigen hardheid (soft, medium en firm).

Door het compartiment van jouw keuze bovenop te leggen, stel je het matras in een handomdraai in op het door jou gewenste ligcomfort! 

Een goed matras dat gegarandeerd goed ligt, en een kussen dat je hoofd en nek optimaal ondersteunt. Niets is belangrijker in het comfort van je eigen huis. Of je nou de voorkeur hebt aan een stevig matras of een zacht matras, of een stevig of zacht kussen, met het Snoozzy is het allemaal mogelijk. Het hypoallergene Snoozzy-matras is ergonomisch en daardoor geschikt voor mensen met nek-en rugklachten. Zo slaap je iedere nacht in een gezonde lighouding en ervaar je optimaal comfort!